Kansellert  tur til Abrahavn og Dyreparken .

Påmelding   innen  20 april

Egen andel er kr 1700 for voksne og kr 1100 for barn.

Det blir ikke felles transport  alle må komme seg til Kristiansand på egenhånd.  Bindene påmelding innen innen 20 april Har du  spørsmål kontakt Anja .  Påmelding skal inneholde fullt navn på alle ,alder på barna, mobilnr til medlem og plattform du tilhørere. Husk også å skrive hvilken tur det er dere vil være med på. 

Påmelding sendes til Anja Jakobsen innen 20 april

Hiv o hoi, alle Landkrabber!
Abra Havn er Kaptein Sabeltanns egen overnattinglandsby, i ekte sjørøverstil beliggende på andre siden av Grashavet . Her finnes 171 sjørøverleiligheter, og sengeplass til 750 personer. Alle sjørøverleiligheter har oppholdsrom, minikjøkken, et eller flere soverom, romslig bad samt uteplass eller balkong som dekker behovet både til både små og store familer – her er det god plass til alle! Du kan også bo hos en av de kjente figurene fra Kaptein Sabeltanns Univers, blant annet i huset til Langemann, Borgen Villa Rosa, eller i kongesuiten til selveste Kaptein Sabeltann. KOM SOM LANDKRABBE – DRA SOM SJØRØVER! Abra Havn er mye mer enn bare overnatting – det er en opplevelse! Her vil du bo midt i et univers av sjørøvere, interaktiv underholdning, aktiviteter og spenning – morgen som kveld! Et opphold i Abra Havn er noe du aldri vil glemme!

Program kan bli forandret

FREDAG

Ankomst og innsjekk i Abra Havn (innsjekk starter etter kl 15.00) Sjørøvere i gatene på kveldstid og flaggfiring fra Kongens Torg Min sjørøverkveld i Abra Havn
Pizzabuffet i Abra Havn med mineralvann

LØRDAG

Sjørøvermorgen i Abra Havn med pirater og flaggheising Frokost med sjørøvere i Abra havn
Fri benyttelse av Dyreparken og Badelandet
Sjørøvere i gatene på kveldstid og flaggfiring fra Kongens Torg Min sjørøverkveld i Abra Havn
Familiebuffet i Abra Havn med mineralvann.

SØNDAG

Sjørøvermorgen i Abra Havn med pirater og flaggheising Frokostbuffet i Abra Havn
Fri benyttelse av Dyreparken og Badelandet
Avreise etter eget ønske (utsjekk må skje innen kl 11.00)