Konserter & Show

Vi kjøper inn billetter til diverse show og konserter. Ønske om billetter send email til Torunn.  [email protected] hvis ikke noe annet står på siden om aktuelle konsert. Dere må sende fullt navn og adresse. Det er utgangspunktet maks 2 pr medlem hvis ikke noe annet er skrevet. Prisen varierer for de forskjellige show og konserter.
Bestille billett

Adam Douglas torsdag 28 november i Stavanger konserthus kl 20:00

An American Holiday with Adam Douglas

Adam Douglas inviterer til en storslått julekonsert med et amerikansk fokus. Det blir litt unorsk, samtidig som den gode varme julestemningen opprettholdes. Med seg har han med både eget band, og koret Traces. Det blir klassiske julelåter, nye versjoner av gamle hits og noen originallåter. Gled deg til magisk stemning i Kuppelhallen! Den kritikerroste publikumssuksessen

kr 250 pr billett   maks 2 pr medlem

Bestille billett

Vamp konsert lørdag 30 november kl 2000  i Stavanger konserthus

Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet er de fulle av kontraster, fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. Gjennom 26 år har de spilt inn 14 album og høstet mye heder og ære. De har solgt over 1 million plater og bl.a. mottatt 5 Spellemannpriser og Prøysenprisen. Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de øser av på konsertene sine, og i tillegg får vi også høre noen nye sanger fra deres kommende album, ”Brev” som utgis høsten 2019.

kr 250 pr billett   maks 2 pr medlem

Bestille billett

Christmas with Nordic Tenors

Mandag 9 desember kl 18:00 i Sandnes Kulturhus..kr 250 pr billett

Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen.
Med sine unike stemmer, skaper de tre tenorene en førjulsstund utenom det vanlige.Sammen med sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen, byr Nordic Tenors på en opplevelse fylt med varm humor og et julerepertoar bygget på høytid og tradisjon.

Bestille billett

Oslo Gospel Choir  Utsolgt

Søndag 15 desember kl 18:00 Stavanger Konserthus. kr 250 pr billett

Siden 1988 har Oslo Gospel Choir holdt tusenvis av konserter i inn- og utland, og på nittitallet var koret Norges mestselgende artist med over 1,5 millioner solgte CD`er. I fjor markerte koret sitt 30-års jubileum med en omfattende turnè i store deler av Europa . I år vil vi igjen legge ut på en større juleturne i november & desember. Kombinasjonen av korets stemningsfulle norske julesanger og svingende gospel har for mange blitt et fast innslag i førjulstiden.

2020  lørdag  8 februar kl 1900 Bjarte Tjøstheim  "Det går betre nå"  i Stavanger konserthus. UTSOLGT

Radioprogramleder, komiker og skuespiller Bjarte Tjøstheim kommer tilbake til konserthuset i februar 2020 med sin personlige og selvironiske forestilling om å leve med frykt for det aller meste.For hvordan er det egentlig å leve av å være komiker og utlevere seg selv – når man innerst inne er engstelig av natur?I soloforestillingen «Det går betre no» viser Bjarte en ny side av seg selv, og forteller personlige historier fra sitt ytre daglige, og sitt indre liv. Som prestesønn med vaklende gudstro er håpet at engler skal komme for å redde han når livet er på sitt aller mørkeste. Engler med vinger, eller bare med hvit frakk.

Det blir en helaften med mye moro og en matbit etter showet.

Pris pr person er 600 kr,-  maks 2 pr medlem

Bestille billett

2020  fredag 20 mars kl 1900 Kristian Valen "Åsted Valen" i Stavanger Konserthus.

16 år har gått siden Kristian Valen fikk sitt gjennombrudd som gjorde ham til Norges mest selgende komiker! 20. og 21. mars kommer han endelig «hjem» med sitt nye show, 10 år etter at han sist sto på scenen her i Stavanger!

«Åsted Valen» er hans første nye show siden 2012, da «Fra Hillevåg til Hollywood» hadde sin premiere. I hans nye show får publikum det som forventes av og med Kristian Valen, når han entrer scenen. Musikalske og verbale imitasjoner som både imponerer i sin likhet med «originalen» – og den humor som kjennetegnes fra Siddisen. Med Kristian på scenen får publikum et show som utfordrer lattermusklene – igjen og igjen!

Pris pr  300 kr maks 2 billetter pr medlem.

Bestille billett

2020  lørdag  17 oktober kl 2000 Musikalen   "Så som i himmelen"  i Stavanger Konserthus .

Den hjertevarme filmen som fikk hele Norge til å le og gråte, har blitt til en hyllet musikal. Nå settes den opp på Oslo Nye, og høsten 2020 blir det stor turne med forestillinger i Konserthuset 16. og 17. oktober.
«Så som i Himmelen» er en av svensk filmhistories mest populære og ble i 2017 omgjort til musikal. Med fantastisk nykomponert musikk blir det blåst nytt liv i Kay Pollaks prisbelønte historie om dirigenten som kommer tilbake til sin barndoms by og tar over det lille kirkekoret. Her lærer dirigenten seg å kjenne alle de fargesterke karakterene i byen. Med varme og intensitet skildres den reisen som påbegynnes når vennskapsbånd knyttes, fiendskap oppstår og kjærlighet begynner å spire.Musikalen har mottatt stående ovasjoner fra svenske anmelderne og publikum som kaller musikalen både for mektig og i verdensklasse. Med andre ord: her er det bare å sikre seg plass først som sist!Den norske versjonen av «Så som i himmelen» er et samarbeid mellom Oslo Nye Teater og Thalia Teater. To av våre fremste musikalartister bekler hovedrollene: Hans Marius Hoff Mittet som Daniel, og Heidi Ruud Ellingsen som Lena.

Blillett info kommer senere

2020  lørdag  31  oktober kl 1830  Truls Svendsen  Fra Æ til Å  i Kuppelhallen .

Ingen har brukt så lang tid som Truls på å krysse Grønland og han har nesten besteget et av verdens høyeste fjell. Han har intervjuet de største stjernene med middels god journalistikk og laget passe god mat med de største kokkene. Det er ikke den ting denne mannen får til.Truls Svendsen har gjort karriere av å være profesjonelt udugelig og har det helt topp. Som en moderne Askeladd virrer han av gårde mot nye eventyr og denne gangen blir det et helt show. Man vet jo ikke om man kan danse ballett før man har prøvd.

Blillett info kommer senere