Konserter & Show

Vi kjøper inn billetter til diverse show og konserter. Ønske om billetter send email til Torunn. tort@equinor.com hvis ikke noe annet står på siden om aktuelle konsert. Dere må sende fullt navn og adresse. Det er utgangspunktet maks 2 pr medlem hvis ikke noe annet er skrevet. Prisen varierer for de forskjellige show og konserter.
Bestille billett

LIND+NILSEN+FUENTES+HOLM

Lørdag 31 august   kl 20:00 Billett salget avsluttet

Denne konserten må av logistikkmessige årsaker flyttes fra opprinnelig dato 26. juli. Ny dato er lørdag 31. august, i Zetlitz med stående publikum og 18-årsgrense.

kr 300 pr billett  salget avsluttet

10 år har gått siden Lind, Nilsen, Fuentes, Holm sist hadde sin forrige konsertserie i Norge – nå kommer de til Amfiet utenfor Konserthuset!I fjor høst kom Espen og Kurt sammen for å spille litt gitar, synge og mimre. Det ga umiddelbar mersmak. Kjemien og godfølelsen vokste raskt. Det som hittil hadde vært unevnelig, var nå helt uunngåelig. To telefoner ble tatt og hos både Alejandro og Askil var konklusjonen et rungende og entydig «Ja!» Gutta har siden da hatt utallige øvinger, tatt opp igjen gamle låter fra de forrige albumene og gravd i skattekammeret av låter de elsker. Summen av dette har blitt en forrykende feiring av musikken – av norske og internasjonale hits – en rekke av folkekjære og tidløse sanger.«Dette kommer til å bli vanvittig gøy både for oss og for publikum. Vi klinker til, og skal lage fest hver kveld vi går på scenen. We`re gonna party like it`s 2009!» – ler Kurt.

MAMADRUGADA – INDUSTRIAL SILENCE 2019

TORSDAG07. NOV kl 20:00

ZETLITZ salen Stavanger Konserthus
BILLETTER KR 300
Utsolgt
I februar 2019 inntok Madrugada Oslo Spektrum for to utsolgte kvelder som markerte starten på gjenforenings- og jubileumsåret. Aftenposten konkluderte med at en mastodont har gjenoppstått, trillet terningkast 6, og mente at Madrugada fikk vist at de fremdeles er i en klasse for seg.

Bon Jovi : This House Is Not For Sale

Viking Stadion 8 juni  kl 1800 2019 
Utsolgt

Bon Jovi returnerer til Norge i 2019, med sin første turné på 6 år! Lørdag 8. juni besøker et av verdens største rockeband Stavanger og Viking Stadion (SR-Bank Arena) for første gang, etter massiv etterspørsel fra lokalbefolkningen. Gruppa har spilt tusenvis av utsolgte carousel_b550 verden over, og det er ingen tvil – Bon Jovi = One Wild Night.Det populære bandet Skambankt er med som support.

JOHN FOGERTY KOMMER TIL DNB ARENA fredag 5. JULI

På dette arrangementet har vi også leid oss inn i 2 stk losjer med bespisning.
Det blir åpne dører fra kl.1800, dvs bespisning i forkant.
Billett pris kr.500,- pr.stk

Den amerikanske sangeren, gitaristen og låtskriveren, John Fogerty, tar turen tilbake til Norge! Vi gleder oss til å oppleve han live DNB Arena i Stavanger 5. juli.

Tre Elefanter i Rommet  Schøyen, Skåber og Cess

Stavanger konserthus. Lørdag 26 oktober kl 1900

Pris pr billett er 250,-kr
Utsolgt.

Hege Schøyen, Linn Skåber og Cecilie Steinmann Neess kommer til Stavanger!Forrige gang denne trekløveren var samlet så ble resultatet «Latter på Latter», en av de største publikumssuksessene underholdningshuset Latter har hatt. Nå er de sammen igjen for å gi oss «Tre elefanter i rommet», et splitter nytt humorshow om ting som er litt vanskelig å snakke om.

Kari Bremnes  

Stavanger konserthus. Onsdag 23 oktober  kl 2000.

Det er nå muligheter til å bestille billetter til dette.
Pris pr billett er 250,-kr

Bestille billett

Christmas with Nordic Tenors

Mandag 9 desember kl 18:00 i Sandnes Kulturhus..kr 250 pr billett

Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen.
Med sine unike stemmer, skaper de tre tenorene en førjulsstund utenom det vanlige.Sammen med sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen, byr Nordic Tenors på en opplevelse fylt med varm humor og et julerepertoar bygget på høytid og tradisjon.

Bestille billett

Oslo Gospel Choir  Utsolgt

Søndag 15 desember kl 18:00 Stavanger Konserthus. kr 250 pr billett

Siden 1988 har Oslo Gospel Choir holdt tusenvis av konserter i inn- og utland, og på nittitallet var koret Norges mestselgende artist med over 1,5 millioner solgte CD`er. I fjor markerte koret sitt 30-års jubileum med en omfattende turnè i store deler av Europa . I år vil vi igjen legge ut på en større juleturne i november & desember. Kombinasjonen av korets stemningsfulle norske julesanger og svingende gospel har for mange blitt et fast innslag i førjulstiden.

Vamp konsert lørdag 30 november kl 2000  i Stavanger konserthus

Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet er de fulle av kontraster, fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. Gjennom 26 år har de spilt inn 14 album og høstet mye heder og ære. De har solgt over 1 million plater og bl.a. mottatt 5 Spellemannpriser og Prøysenprisen. Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de øser av på konsertene sine, og i tillegg får vi også høre noen nye sanger fra deres kommende album, ”Brev” som utgis høsten 2019.

kr 250 pr billett   maks 2 pr medlem

Bestille billett

2020  lørdag 21 mars kl 1800 Kristian Valen "Åsted Valen" i Stavanger Konserthus.

16 år har gått siden Kristian Valen fikk sitt gjennombrudd som gjorde ham til Norges mest selgende komiker! 20. og 21. mars kommer han endelig «hjem» med sitt nye show, 10 år etter at han sist sto på scenen her i Stavanger!

«Åsted Valen» er hans første nye show siden 2012, da «Fra Hillevåg til Hollywood» hadde sin premiere. I hans nye show får publikum det som forventes av og med Kristian Valen, når han entrer scenen. Musikalske og verbale imitasjoner som både imponerer i sin likhet med «originalen» – og den humor som kjennetegnes fra Siddisen. Med Kristian på scenen får publikum et show som utfordrer lattermusklene – igjen og igjen!

Blillett info kommer senere

Adam Douglas torsdag 28 november i Stavanger konserthus kl 20:00

An American Holiday with Adam Douglas

Adam Douglas inviterer til en storslått julekonsert med et amerikansk fokus. Det blir litt unorsk, samtidig som den gode varme julestemningen opprettholdes. Med seg har han med både eget band, og koret Traces. Det blir klassiske julelåter, nye versjoner av gamle hits og noen originallåter. Gled deg til magisk stemning i Kuppelhallen! Den kritikerroste publikumssuksessen

kr 250 pr billett   maks 2 pr medlem

Bestille billett

2020  lørdag  8 februar kl 1900Bjarte Tjøstheim  "Det går betre nå"  i Stavanger konserthus.

Radioprogramleder, komiker og skuespiller Bjarte Tjøstheim kommer tilbake til konserthuset i februar 2020 med sin personlige og selvironiske forestilling om å leve med frykt for det aller meste.For hvordan er det egentlig å leve av å være komiker og utlevere seg selv – når man innerst inne er engstelig av natur?I soloforestillingen «Det går betre no» viser Bjarte en ny side av seg selv, og forteller personlige historier fra sitt ytre daglige, og sitt indre liv. Som prestesønn med vaklende gudstro er håpet at engler skal komme for å redde han når livet er på sitt aller mørkeste. Engler med vinger, eller bare med hvit frakk.

Blillett info kommer senere

2020  lørdag  17 oktober kl 2000 Musikalen   "Så som i himmelen"  i Stavanger Konserthus .

Den hjertevarme filmen som fikk hele Norge til å le og gråte, har blitt til en hyllet musikal. Nå settes den opp på Oslo Nye, og høsten 2020 blir det stor turne med forestillinger i Konserthuset 16. og 17. oktober.
«Så som i Himmelen» er en av svensk filmhistories mest populære og ble i 2017 omgjort til musikal. Med fantastisk nykomponert musikk blir det blåst nytt liv i Kay Pollaks prisbelønte historie om dirigenten som kommer tilbake til sin barndoms by og tar over det lille kirkekoret. Her lærer dirigenten seg å kjenne alle de fargesterke karakterene i byen. Med varme og intensitet skildres den reisen som påbegynnes når vennskapsbånd knyttes, fiendskap oppstår og kjærlighet begynner å spire.Musikalen har mottatt stående ovasjoner fra svenske anmelderne og publikum som kaller musikalen både for mektig og i verdensklasse. Med andre ord: her er det bare å sikre seg plass først som sist!Den norske versjonen av «Så som i himmelen» er et samarbeid mellom Oslo Nye Teater og Thalia Teater. To av våre fremste musikalartister bekler hovedrollene: Hans Marius Hoff Mittet som Daniel, og Heidi Ruud Ellingsen som Lena.

Blillett info kommer senere