Konserter & Show

Vi kjøper inn billetter til diverse show og konserter. Ønske om billetter send email til Torunn. tort@equinor.com hvis ikke noe annet står på siden om aktuelle konsert. Dere må sende fullt navn og adresse. Det er utgangspunktet maks 2 pr medlem hvis ikke noe annet er skrevet. Prisen varierer for de forskjellige show og konserter.
Bestille billett

LIND+NILSEN+FUENTES+HOLM

Fredag 26 juli  kl 20:00

Midt i Gladmatèn opplev Lind, Nilsen, Fuentes, Holm 
Ti år har gått siden  sist de hadde sin forrige konsertserie i Norge – nå kommer de til Amfiet utenfor Konserthuset.

kr 300 pr billett og påmelding til til Torunn

Bestille bilett.

MAMADRUGADA – INDUSTRIAL SILENCE 2019

TORSDAG07. NOV 201920:00

ZETLITZ salen Stavanger Konserthus
BILLETTER KR 300
I februar 2019 inntok Madrugada Oslo Spektrum for to utsolgte kvelder som markerte starten på gjenforenings- og jubileumsåret. Aftenposten konkluderte med at en mastodont har gjenoppstått, trillet terningkast 6, og mente at Madrugada fikk vist at de fremdeles er i en klasse for seg.
Bestille billett

Bon Jovi : This House Is Not For Sale

Viking Stadion 8 juni  kl 1800 2019 
Utsolgt

Bon Jovi returnerer til Norge i 2019, med sin første turné på 6 år! Lørdag 8. juni besøker et av verdens største rockeband Stavanger og Viking Stadion (SR-Bank Arena) for første gang, etter massiv etterspørsel fra lokalbefolkningen. Gruppa har spilt tusenvis av utsolgte carousel_b550 verden over, og det er ingen tvil – Bon Jovi = One Wild Night.Det populære bandet Skambankt er med som support.

JOHN FOGERTY KOMMER TIL DNB ARENA fredag 5. JULI

På dette arrangementet har vi også leid oss inn i 2 stk losjer med bespisning.
Det blir åpne dører fra kl.1800, dvs bespisning i forkant.
Billett pris kr.500,- pr.stk

Den amerikanske sangeren, gitaristen og låtskriveren, John Fogerty, tar turen tilbake til Norge! Vi gleder oss til å oppleve han live DNB Arena i Stavanger 5. juli.
Bestille billett

Tre Elefanter i Rommet  Schøyen, Skåber og Cess

Stavanger konserthus. Lørdag 26 oktober kl 2100

Pris pr billett er 250,-kr

Bestille billett
Hege Schøyen, Linn Skåber og Cecilie Steinmann Neess kommer til Stavanger!Forrige gang denne trekløveren var samlet så ble resultatet «Latter på Latter», en av de største publikumssuksessene underholdningshuset Latter har hatt. Nå er de sammen igjen for å gi oss «Tre elefanter i rommet», et splitter nytt humorshow om ting som er litt vanskelig å snakke om.

Kari Bremnes  

Stavanger konserthus. Onsdag 23 oktober  kl 2000.

Det er nå muligheter til å bestille billetter til dette.
Pris pr billett er 250,-kr

Bestille billett

Christmas with Nordic Tenors

Mandag 9 desember kl 18:00 i Sandnes Kulturhus..kr 250 pr billett

Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen.
Med sine unike stemmer, skaper de tre tenorene en førjulsstund utenom det vanlige.Sammen med sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen, byr Nordic Tenors på en opplevelse fylt med varm humor og et julerepertoar bygget på høytid og tradisjon.

Bestille billett

Oslo Gospel Choir

Søndag 15 desember kl 18:00 Stavanger Konserthus. kr 250 pr billett

Siden 1988 har Oslo Gospel Choir holdt tusenvis av konserter i inn- og utland, og på nittitallet var koret Norges mestselgende artist med over 1,5 millioner solgte CD`er. I fjor markerte koret sitt 30-års jubileum med en omfattende turnè i store deler av Europa . I år vil vi igjen legge ut på en større juleturne i november & desember. Kombinasjonen av korets stemningsfulle norske julesanger og svingende gospel har for mange blitt et fast innslag i førjulstiden.

Bestille billett