N

eptun sydvest

Velferds klubb for Statoil offshore  annsatte bosatt på sørvestlandet

Show & Konserter

UTEKONSERT: VAMP - 13 HUMLER 

Vi har kjøpt Vamp billetter lørdag 3 juni kl. 18:00 på Hå Gamle Prestegård .. Det vil bli salg av brus, øl/ vin. Det koster kr 200 pr billett...Folk må gjerne ta med pledd og klappstoler.... Ønskes billett sendes email til Torunn  foreløpig er det 2  billetter pr medlem.

Christmas with Nordic Tenors 9 desember 

Vi har kjøpt innen del billetter til julekonserten 9 desember i Stavanger konserthus kl 1800. Egenandel 250,-kr

Nordic Tenors kombinerer utsøkt kunstnerisk kvalitet med humor, dans og musikalske overraskelser. Gruppen består av tenorene Sveinung Hølmebakk, Jan-Tore Saltnes og Roald Haarr.

Foreløpig 2 billetter pr medlem. Ønskes det billetter sendes email til Torunn

Har kjøpt billetter til Rita Eriksen...21 oktober..kr. 200, pr billett . Foreløbig 2 billetter pr medlem. Ønskes det billetter sendes email  til : Torunn

Justin Bieber  Store sommerfest Forus  Travpark 7 juni 2017

Utsolgt

Vi har kjøpt billetter til  konserten 7 juni...mer info ang billetter osv vil bli lagt ut på vår nettside og sendt på jobbmail senere..ved årsskiftet.

Vi har kjøpt billetter til Mods konserten 17 juni.

Salget av billettene er startet. Vi har 2 typer billetter sitteplass og golden sirkel. Det koster  500,-kr på sitte-plass og 700 kr,- på golden sirkel. Det er maks 2 pr medlem. Send email til  til tort@statoil.com med hvilken type billett man  ønsker . Salget vil vare så lenge det er billetter tilgjengelig.

RÅLLS TIL FJELLS 

Vi har kjøp billetter til fredag 31 mars kl 19:00 og lørdag 1 april kl 19:00. Foreløpig 2 billetter pr medlem og kr 250 pr billett. Ønskes det billetter sendes Mail til Torunn, tort@statoil.com

Les mer her

VI ELSKER ABBA: THANK YOU FOR THE MUSIC

Vi har kjøpt inn x antall billetter til  VI ELSKER ABBA: THANK YOU FOR THE MUSIC i Stavanger Konserthus fredag 24. og lørdag 25. mars. Det koster kr 250, pr billett og 2 billetter PR medlem . Kl 19:30 i Stavanger konserthus Ønske om billetter sendes til Torunn. Email: tort@statoil.com. Dere må også sende fullt navn og adresse .

Innbetaling av turer og aktiviteter for Neptun Sydvest og seniorgruppa

 

Neptun`s klubben alle aktiviteter skal betales til Konto 73320502885 merket med den enkelte aktivitet og medlemmets navn.

 

Neptun Sydvest har fått VIPPS konto #19801 for betaling. 

 

Senior klubben alle  aktiviteer skal betales til Konto 15032621683 merket med den enkelte aktivitet og medlemmets navn.

 

Medlems støtten er redusert med 20% p.g.a Statoil sin økonomi. Derfor må vi minne på at aktivitetene som vi har er enten for nærmeste familie eller livsledsager. Er det noen som vil ha med en venn eller vennine med på noe så må det betales full pris.

 

Orgnr 996 041 859