N

eptun sydvest

Velferds klubb for Statoil offshore  annsatte bosatt på sørvestlandet

Velkommen til seniorene sine sider på nettet

tur til Krakow 27 - 31 mai 2017

Flyreisen:  

27/05. Avreise fra Stavanger kl. 06.15 med ankomst Krakow kl. 08.20

31/05. Avreise fra Krakow kl. 11.45 med ankomst Stavanger kl.13.50

       Direktefly begge veier.

       Flyselskap: Norwegian.

Priser pr. Person 

Kommer sammen med innbydelse til bindene påmelding begynnelsen av jan. 2017. Vil bli sendt på e-post til alle som har innbetalt kontigent for 2017. 

I prisen er følgende inkludert: Flyreisen , frakt av bagasje a 2 kolli på 20 pluss håndbagasje.

Buss: Flyplass-hotell med skandinavisktalende guide på ankomsten.

          Hotell-flyplass uten guide på retur transfer.

Innkvartering  i dobbeltrom/enkeltrom i 4 netter. Frokost ,3-retters middag på hotellet

Hotell: 4* Hotell Golden Tulip Krakow City Center ligger flott til i sentrum, bare 500 meter fra Stortorget i Kraków og i gangavstand fra severdighetene i Gamlebyen. Du får tilgang til gratis Wi-Fi.

Alle rommene på Golden Tulip kan skilte med klassisk innredning i jordfarger, og har klimaanlegg, flatskjerm-TV, sittehjørne, klesskap og bad med dusj.

Hotellet har heis og konferanserom, og alle områdene på Golden Tulip Krakow City Center er utstyrt med klimaanlegg. Du kan også bruke en PC med Internett her.

Du kan spise på à la carte-restauranten på stedet eller ta deg noe å drikke i hotellbaren.

Golden Tulip ligger bare 150 meter fra Planty-parken og 2 km fra Kongeslottet på Wawel. Den nærmeste trikkeholdeplassen finner du kun 100 meter unna. Kraków sentralstasjon og busstasjon er begge under 1,5 km fra hotellet.

Wieliczka. 

Halvdagsutflukt til den mer enn 1000 år gamle Wieliczka Saltminen 15 km sørøst for Krakow.

Legenden vil ha det til at minen var en del av medgiften til en ungarsk prinsesse da hun i giftet seg med en polsk hertug på 1100-tallet. Saltet skal i henhold til legenden ha flyttet seg på magisk vis fra Ungarn til Krakow. Minen er en av Europas mest spesielle severdigheter og gruppen besøker de 3 øverste nivåene 64-135 m. under jorden, gjennom lange ganger, trapper og haller hvor små kapeller og skulpturer er hogd ut i det svarte saltet.

Krakow 27 - 31 mai 2017

Nye medlemer av seniorgruppa 

Gamle medlemer fra Neptun Sydvest som går over i pensjonistenens rekker som vil være medlem  ta kontakt med oss: magne1947@gmail.com   Eller man betaler inn kontingent inn slik som beskrevet over. Det går ikke automatisk. Men dere må sende inn info slik at vi kan oppdatere våre lister. Meldingen må innholde  : Navn, adresse, mobilnr, og e-postadresse.

Gamle medlemer av seniorgruppa 

Innbetaling av medlemskap skal innbetales innen 15 des. Hvert år hvis dere vil være medlem av klubben.

Kontingent er kr. 150,- pr.år. Livsledsager gratis.  Dette er det samme som eks. Stasen (pensjonist klubb for land Statoil) betaler og da er vi alle likestilt. Håper at alle er enig i det og at dere alle vil forsatt være medlem av klubben.

 Betalingen merkes med kontingent + navn og betales inn på konto : 15032621683.

Innbetaling av turer og aktiviteter for Neptun Sydvest og seniorgruppa

 

Neptun`s klubben alle aktiviteter skal betales til Konto 73320502885 merket med den enkelte aktivitet og medlemmets navn.

 

Neptun Sydvest har fått VIPPS konto #19801 for betaling. 

 

Senior klubben alle  aktiviteer skal betales til Konto 15032621683 merket med den enkelte aktivitet og medlemmets navn.

 

Medlems støtten er redusert med 20% p.g.a Statoil sin økonomi. Derfor må vi minne på at aktivitetene som vi har er enten for nærmeste familie eller livsledsager. Er det noen som vil ha med en venn eller vennine med på noe så må det betales full pris.

 

Orgnr 996 041 859